top of page

Zomer challenge

Sportief de zomer door!

De zomer challenge is een initiatief van de KNLTB waarbij je voor een gereduceerd tarief 2 maanden lang kunt proeven van een zomerlidmaatschap bij TVBN. Dit is leuk om de zomer sportief te overbruggen tijdens bijvoorbeeld een zomerstop, of om gewoon kennis te maken met de tennissport! 

Deze challenge loopt tot en met augustus. Je kunt dan als volledig lid gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de optie om banen te reserveren en toernooien deel te nemen. De inschrijving geschiedt volgens het inschrijfformulier dat hieronder te vinden valt. Hier heb je de optie om aan te geven in het formulier dat het om een zomer challenge lidmaatschap gaat. 

 

Het lidmaatschap loopt vanzelf af in augustus. Heb je de smaak te pakken en blijf je na de zomer ook lid? Dan is die optie er uiteraard ook. Je zult hier vanzelf een mail over ontvangen met deze optie. 

Heb je al gebruik gemaakt van het introductielidmaatschap? Dan kan je geen gebruik maken van de zomer challenge, vul dan in dat je het reguliere lidmaatschap zou willen.

Summer Challenge.jpg

€40

bottom of page