top of page

In het kloppende hart van elke bloeiende gemeenschap vind je een netwerk van commissies met elk haar vrijwilligers. Ze zijn als de drijvende kracht achter een goed geoliede machine, de vonk die ideeën omzet in acties en plannen in realiteit. Maar wat doet elke commissie nou eigenlijk? We nemen je even mee en introduceren je aan alle commissies!

Vrijwilligerscommissie (vacature)

Activiteitencommissie (vacatures)

Toernooicommissie

Kantinecommissie

Parkcommissie

Social Media commissie

(Nieuw)bouwcommissie

Sponsorcommissie

Wil je meer weten? Dit kan door een mail te sturen naar info@tvbn.nl of Esmée een appje te sturen op 0614133591

Commissies

vrijwilligers commissie

Als teamlid van de vrijwilligerscommissie speel je een sleutelrol in het coördineren van de vrijwillige inzet en het bouwen van een hechte tenniscommunity.

 

Binnen deze commissie zijn er drie verschillende onderdelen: vrijwilligers, dienstenplanning en werving.

 

Bij ‘vrijwilligers’ denk je na over hoe je vrijwilligers kan behouden en waarderen en houd je je bezig met het opzetten van een vrijwilligersbedankdag.

 

Als werver in de commissie werk je samen met StudentenTennisBreda (STB) en Racket Academy om nieuwe leden aan te trekken en bedenk je strategieën om de doelgroep te bereiken.

 

De dienstenplanning is een essentiële taak om bardiensten te openen en vervanging te zoeken als dat nodig is. Vier keer per jaar stuur je e-mails rond om ervoor te zorgen dat alle verplichte bardiensten worden ingevuld, en je staat klaar om vragen te beantwoorden.

 

Wil jij je toevoegen aan dit team van verbinders? Klik dan hier!

Summer Challenge.jpg
VRIJCO
TVBN-32.JPG

Activiteiten commissie

Wil jij de creatieve geest zijn achter onze clubactiviteiten?

De activiteitencommissie biedt je de vrijheid om je organisatorische talenten te laten schitteren. Of je nu een tennisliefhebber bent of gewoon graag een goede tijd hebt, ze bedenken het allemaal, van gezellige toss-evenementen tot heerlijke tapastoernooien en speciaalbieravonden.

 

Als organisatietalent ben je de regisseur van het feest, van het bedenken van het thema tot het plannen van de timing. En als er onverwachte wendingen zijn, draai jij je hand er niet voor om.

 

Samenwerken is jouw kracht, en je werkt nauw samen met andere commissies, zoals de kantinecommissie, om onze evenementen tot een succes te maken.

Meld je hier aan!

ACCIE

Toernooi commissie

Ben jij de persoon die ons aankomende weektoernooi tot een groot succes te maken samen met het team?

 

Als lid van de toernooicommissie ben jij de regisseur achter de schermen van onze clubkampioenschappen en het TVBN Open toernooi. Je bent betrokken bij alle aspecten van de toernooivoorbereiding, van het bedenken van een thema tot het opstellen van het wedstrijdschema. Maar dat is nog niet alles!

 

Tijdens het toernooi speel je een cruciale rol om alles soepel te laten verlopen. De toernooicommissie biedt jou de kans om jouw organisatorische talenten te laten schitteren en deel uit te maken van een gezellig team!

 

Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan en onze toernooien tot een groot succes te maken?

Deze commissie heeft momenteel genoeg vrijwilligers.

TVBN-3 (1).JPG
TOCIE
Guess What - We're OPEN AGAIN.jpg

Kantine commissie

Weet jij hoe je kunt inspelen op de bourgondische wensen van onze leden? Welke bieren moeten we toevoegen aan ons assortiment en hoe je een sfeer creëert waarin iedereen zich welkom voelt en graag blijft hangen? Of ben jij degene die een gezonde draai aan onze kantine kan geven? Laat vooral jouw ideeën horen!

Onze kantine is het bruisende hart van onze vereniging; de plek voor een drankje na de wedstrijd, de locatie van onze ALV en het toneel voor geweldige feestjes.

 

Als lid van de kantinecommissie heb je de touwtjes in handen. Jij zorgt voor inkoop en voorraadbeheer, organiseert onderhoudsdagen en beheert de prijzen van onze consumpties.

 

Lijkt het je leuk om hier samen met de andere commissieleden aan te werken? Meld je dan nu aan en maak van onze clubhuis een nog gezelligere plek!

KACIE

Team PArk

De parkcommissie van TVBN is verantwoordelijk voor al het beheer en onderhoud van de tennisfaciliteiten en het omliggende terrein. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan algeheel baanonderhoud, het repareren van netten of hekwerk als dit nodig is, maar ook voor het onderhoud van onze verlichting.

 

Ze zijn onmisbaar om onze vereniging veilig en bespeelbaar te houden.

Meld je aan!

DSC01333-6.jpg
PARKCIE
Hand Holding Phone Screen Styled Photos for Your Story Instagram Feed (2).png

Social media commissie

Als onderdeel van onze social media commissie, krijg je de kans om je creatieve geest de vrije loop te laten. Je kunt boeiende content bedenken en delen, onze leden enthousiasmeren voor activiteiten en onze social media kanalen laten groeien.

 

Samen met de commissie ben je het digitale gezicht van onze vereniging en weet je hoe je persoonlijke interactie kunt creëren met zowel lokale als persoonlijke content.

 

Klaar om ons online team te versterken? Meld je nu aan!

SOCIE

Nieuwbouw commissie

De nieuwbouwcommissie heeft zich het afgelopen jaar beziggehouden met alle plannen rondom de nieuwbouw. De financiële plannen zijn goedgekeurd en het is nog wachten tot de subsidies vallen om een start te kunnen maken aan de bouw. De commissie heeft op dit moment genoeg vrijwilligers.

 

Ben jij benieuwd hoe het ervoor staat? Neem hier een kijkje! 

 

Op 6 november wordt er een brainstorm georganiseerd om mee te denken over de inrichting van de nieuwe kantine. Voor meer info, check onze instagram

TVBN-11.JPG
BOUWCIE
Zes (300 leden).jpg

Sponsor commissie

Ben jij goed in onderhandelen of scoor jij altijd de beste deals?

 

Dan is de sponsorcommissie misschien wel wat voor jou!

 

Wij zijn altijd opzoek naar mensen die nieuwe sponsoren willen aantrekken, ludieke sponsoracties bedenken of sponsorpakketten willen ontwikkelen die zowel de vereniging als de sponsors ten goede komen.

Deze commissie heeft op het moment genoeg vrijwilligers.

SPOCO
bottom of page