top of page

Voorzitter: Anne Smeitink

 

Penningmeester: Charlotte Willekes

 

Secretaris/Ledenadministratie: Daniëlle van den Hoek (vacature per 1 april 2024)

Vrijwilligerscoordinator: Esmee Boesveld

Commissaris Clubhuis: Emelie Bral (vacature per 1 april 2024)

Bestuur

Wat doet een dagelijks bestuur?

Het dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris clubhuis en vrijwilligerscoördinator, vormt het kloppende hart van onze vereniging. Als bestuurslid krijg je de kans om de koers te bepalen.

 

Je komt regelmatig samen om belangrijke beslissingen te nemen en bestuurlijke kwesties te bespreken. Je werkt nauw samen met andere commissies en betrokken leden om ervoor te zorgen dat onze vereniging soepel draait. Of het nu gaat om het coördineren van financiën, het beheren van ons clubhuis of het inspireren van vrijwilligers, jouw inzet en visie maken een wezenlijk verschil.

 

Bovendien heeft elk bestuurslid een termijn van drie jaar, wat betekent dat je de kans hebt om onze vereniging gedurende die tijd te leiden en vorm te geven.

 

Heb je vragen over of voor het bestuur?

Stuur dan een mailtje naar info@tvbn.nl

DSC01333-6.jpg
DSC01420-7.jpg

Secretaris

Zou je graag een bijdrage willen leveren aan het goed laten draaien van TVBN?

 

Als secretaris in ons bestuur speel je een cruciale rol. Jij houdt de ballen hoog en zorgt ervoor dat de administratie en communicatie soepel verlopen, notuleert vergaderingen en houdt documenten netjes bij. Kortom, je zorgt ervoor dat de club op rolletjes loopt.

 

Dus, ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van ons bestuur?

Meld je aan en draag bij aan onze mooie club!

Secretaris

Leden
administratie

Wil jij een cruciale rol spelen in het hart van onze vereniging? Als ledenadministratie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de gegevens van onze leden en hier grip op te houden. Je zorgt voor het verwerken van de aanmeldingen, bijhouden van de contributies en het verstrekken van de lidmaatschappen.

 

De perfecte gelegenheid om betrokken te raken bij onze vereniging. Het fijne aan deze taak is dat het je maar 1 a 2 uur per week kost!

 

Je kunt de tijd volledig zelf indelen, dit maakt het de ideale taak om te combineren met bijvoorbeeld je studie of onregelmatige werktijden. 

Lijkt dit je leuk? Klik dan hier!

TVBN-27.JPG
Vier - Goodmorning! Bakkie doen en balletje slaan_ .jpg

Commissaris clubhuis

Als commissaris clubhuis  heb je de kans om een directe impact te hebben op de sfeer en functionaliteit van onze vereniging.

 

Jij bent de drijvende kracht achter de heerlijke koffie, het onderhoud en de verbetering van ons clubhuis, zodat het een gezellige ontmoetingsplek blijft voor onze leden.

 

Dus, ben jij klaar om het clubhuis van TVBN een warme en gezellige plek te houden? Meld je aan!

CoClub
bottom of page