top of page

Meet us Monday!

Vandaag in de spotlight: Thomas Mol

Functie: Chef Geld

Beste slag: Forehand

Favoriete drankje: Juice Punch (biertje van Frontaal)

Secretaris van TVBN: Danielle van den Hoek
Meet us Monday met deze week onze penningmeester

Wij willen je graag voorstellen aan onze Chef Geld a.k.a. de penningmeester: Thomas Mol. Hij houdt onze vereniging financieel gezond en maakt TVBN toekomstbestendig. Oh ja…En hij tennist al sinds zijn zesde. Dat is inmiddels al een ‘soepele’ 26 jaar.


Thomas, waarom eigenlijk TVBN? “Nou, vooral vanwege de ongedwongen sfeer en de leuke mensen die lid zijn van TVBN! Iedereen is vriendelijk en er mag veel. De eenvoud en het flink verouderde clubhuis laat ook zien dat je niet veel nodig hebt om het gezellig te maken.” Nou Thootje, daar heb jij helemaal gelijk in!


Wat vind jij het leukste aan jouw functie? “Vooral het contact met de verschillende mensen. Daarnaast maken wij ook een flinke groei door als club en dit brengt grote uitdagingen met zich mee!


What about the future? “De toekomstmogelijkheden van TVBN zijn ongekend en niemand kan precies voorspellen wat er gaat gebeuren. Een nieuwe kantine staat hoog op de wensenlijst. En één ding is zeker, de gezelligheid zit in het DNA van TVBN en dát is het fundament.


“Ik wil alle vrijwilligers van TVBN bedanken. Zonder jullie zouden wij niet zijn waar we nu staan. Er moet steeds meer geregeld worden met de huidige ledengroei en dat kunnen wij niet zonder jullie.” Thomas, wij kunnen ook niet zonder jou. Dus ook jij bedankt!

80 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page