top of page

Meet us Monday!

Vandaag in de spotlight: Lara van den Maagdenberg

Functie: Leden Coördinator

Beste slag: Service

Favoriete drankje: Rosé

Secretaris van TVBN: Danielle van den Hoek
Meet us Monday met deze week Leden Coördinator Lara

Vandaag willen wij je graag voorstellen aan Lara van den Maagdenberg. Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen met een drankje in haar handen of vanuit haar functie als Leden Coördinator!


Zeg Lara, waarom ben jij met deze functie begonnen? “Nou, de functie leek mij een erg mooie kans om na twee jaar bestuurdslid te zijn geweest bij Studententennis Breda, mezelf verder in te zetten voor de club. Dat geldt niet alleen voor studenten, maar voor alle leden!” En daar zijn wij hartstikke blij mee Lara. It’s good to have you aboard!


Wat Lara vooral leuk vindt aan TVBN: “De fijne en gezellige sfeer waar iedereen welkom is en zich ook welkom mag voelen. Daarnaast is het ook mooi hoe er gestreden wordt op de tennisbaan en er hechte vriendschappen ontstaan. Ik zie TVBN als een ontmoetingsplek voor jong en oud met een gedeelde passie: tennis! Oh ja… En samen een Despo’tje drinken op het terras draagt natuurlijk bij aan het ultieme TVBN gevoel!” Nou vooral met dit warme weer gaat een perfect gekoeld Despo’tje er wel in! Heerlijk!


Wat vind je het leukste aan je functie?

“Het leukste aan mijn functie vind ik het contact. Het is enorm leuk om nieuwe leden te leren kennen en hen op weg te helpen. En niet te vergeten het contact met de bestaande leden! Verder is het een eer om nu ook de stem van STB leden te laten horen bij het TVBN bestuur!”


Wat houdt de toekomst van TVBN?

“Ik denk dat het snelgroeiende ledenaantal een hoop mogelijkheden biedt, maar welke mogelijkheden dat precies zullen gaan zijn, geen idee. Hopelijk natuurlijk een nieuw clubhuis!”

Well said!


Ten slotte wil Lara jullie, alle vrijwilligers, nog bedanken. “Zonder jullie geen vereniging!”


Thank you Lara! En jou kunnen wij ook niet missen!

193 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page