top of page

Meet us Monday!

Vandaag in de spotlight: Danielle van den Hoek

Functie: Secretaris

Beste slag: Forehand

Favoriete drankje: Mijn favoriete drankje staat helaas maar 1x per jaar op de kaart bij ons, dat is namelijk verse sangria bij ‘t tapas toernooi!

Secretaris van TVBN: Danielle van den Hoek
Meet us Monday met deze week onze secretaris

Graag stellen wij je voor aan onze secretaris: Danielle! Deze duizendpoot is al sinds 2009 te vinden in het bestuur van TVBN en heeft sindsdien een waslijst aan taken op zich genomen. Zo is ze verantwoordelijk voor de ledenadministratie, maar was ze de afgelopen jaren ook verantwoordelijk voor de kantine, inkopen, baanhuur en de activiteitencommissie. Uhm Daan, ga je ook eens genieten met die sangria náást de baan? Moet je hem wel even permanent op de kaart zetten. ;-)

Ook bij Danielle is de enorme ledengroei niet onopgemerkt voorbijgegaan. ‘’Ik vind het gaaf om te zien dat zoveel verschillende persoonlijkheden en leeftijden zo leuk met elkaar omgaan, op en naast de baan. Hoop dat de ’ons-kent-ons mentaliteit’ erin blijft!’’ Maar kijkend naar onze gezellige club denken we dat ze zich daar niet druk om hoeft te maken. Ook is ze trots op het feit dat hoewel TVBN mindere tijden heeft gekend, het toch is gelukt om het hoofd boven water te houden. ‘’De nieuwe generatie staat klaar om TVBN door de laten groeien, dat is mooi om te zien.’’

Wat Danielle nou het leukst vindt aan haar functie is heel duidelijk, namelijk het samenwerken met de andere bestuursleden en commissies. ‘’We hebben regelmatig andere ideeën/meningen waardoor we juist alle kanten van een onderwerp belichten. De een is meer gericht op het grote geheel en de ander zit meer op de details. Dat werkt erg goed!’’ Nu kunnen wij ook beamen dat het samenwerken met jou, Daan, wederzijds goed verloopt. Dus bij deze nog een extra bedankje voor je inzet!


124 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page