top of page

Meet us Monday!

Vandaag in de spotlight: Emelie Bral

Functie: bestuurslid, vrijwilligerscoördinator en lid van de kantinecommissie

Beste slag: Service

Favoriete drankje: Liefmans, maar ze drinkt graag een sangriaatje mee met Danielle ;)

Secretaris van TVBN: Danielle van den Hoek
Meet us Monday met deze week Emelie Bral

Om nog even de streak van dames-bestuursleden door te zetten, stellen we je vandaag voor aan de dame met vele verschillende functies! Emelie is geen onbekende in het tennis clubleven en neemt alsof het niets is de ene functie na de andere op zich. ‘’TVBN blijft groeien. Dan moet het aantal vrijwilligers net zo hard meegroeien als het aantal leden, anders wordt het een bende.’’ Doordat Emelie zelf erg fan is van het clubleven voelde zich zelf erg geroepen om hieraan bij te dragen. Gelukkig maar, want we hebben haar hard nodig!


Het leukste aan TVBN vind ze het feit dat veel mensen competitie spelen en aan competitie en activiteiten deelnemen. ‘’Het grootste deel van onze leden is duidelijk niet alleen geïnteresseerd in tennissen tegen hun eigen vaste groepje, maar ook in teamverband. Dat maakt de club dynamisch en gezellig!’’ Daarnaast vindt ze het ook ontzettend leuk om samen te mogen werken met de echte club ‘die-hards’, die veel van hun vrije tijd spenderen om het park draaiende te houden.


Wanneer we aan Emelie vragen hoe de toekomst van TVBN eruit ziet zegt ze: ‘’We moeten nu nog regelmatig aan tennissende Bredanaars uitleggen waar ons leuke clubje nou ligt. Binnen enkele jaren is dat niet meer nodig! Daar dragen onze competities, open toernooien, actieve social media en steeds mooier worden park sterk aan bij.’’ Emelie, vergeet jezelf niet, want ook jij draagt daar enorm aan bij ;). Bedankt voor je inzet!

262 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page